PirateLib
Filantropi di Dunya Datar, Inspirasi Ngaliwatan Globalisasi Panutup

Filantropi di Dunya Datar, Inspirasi Ngaliwatan Globalisasi

Buka, jujur, jeung nangtang, pituduh visioner ieu kasampak di kakuatan dina karya dina nyieun dunya philanthropic global isukan. Éta kedah dibaca pikeun unggal penggalangan dana sareng manajer nirlaba anu badé bersaing sareng suksés di dunya "tanpa wates" ayeuna. Sumber daya anu pikaresepeun sareng praktis ieu ngungkabkeun kumaha nirlaba anjeun tiasa janten langkung fleksibel, adaptasi, sareng internasional dina pendekatan pikeun ngabantosanana salamet tina tantangan anu bakal datang. "Jon mangrupa fundraiser diideuan: wijaksana, inventive, energetic, irrepressible. Upami anjeun hoyong ngartos...

(Témbongkeun pedaran lengkep)
Tag
Usaha
Ékonomi
Kategori
Usaha & Ékonomi
ISBN
ISBN 10: 0470478012
ISBN 13: 9780470478011
Basa
English
Tanggal Diterbitkeun
3/23/2009
Pamedal
John Wiley & Sons
Pangarang
Jon Duschinsky
Rating
Taya rating acan
Diskusi "Filantropi di Dunya Datar, Inspirasi Ngaliwatan Globalisasi" umum
Masangkeun komentar anyar
Kami mendakan 0 koméntar anu nyugemakeun patarosan éta
PirateLib Logo