PirateLib
Lufta për shpirtin e kombit, kultura çeke dhe ngritja e komunizmit Kopertina

Lufta për shpirtin e kombit, kultura çeke dhe ngritja e komunizmit

Përmes një leximi të botimeve kryesore, ky libër rikrijon një gjendje shpirtërore të pasluftës simpatike ndaj ndryshimeve radikale shoqërore, duke hedhur kështu dyshime mbi pikëpamjen standarde të ardhjes në pushtet të komunistëve. Ai gjithashtu ngre pyetje në lidhje me marrëdhëniet midis luftës dhe ndryshimeve radikale shoqërore, pushtimit komunist të rajonit dhe rolit të intelektualëve.
Etiketat
Shkenca shoqërore
Kategoritë
Shkenca shoqërore
ISBN
ISBN 10: 0742530248
ISBN 13: 9780742530249
Gjuhe
English
Data e publikimit
1/1/2005
Botues
Rowman & Littlefield
Autorët
Bradley F. Abrams
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Lufta për shpirtin e kombit, kultura çeke dhe ngritja e komunizmit"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo