PirateLib
Lufta Civile Spanjolle, Bashkimi Sovjetik dhe Komunizmi Kopertina

Lufta Civile Spanjolle, Bashkimi Sovjetik dhe Komunizmi

Në këtë libër bindës, Stanley G. Payne ofron narrativën e parë gjithëpërfshirëse të ndërhyrjes sovjetike dhe komuniste në revolucionin dhe luftën civile në Spanjë. Ai dokumenton me detaje të paprecedentë strategjitë sovjetike, aktivitetet e Kominternit dhe rolin e partisë komuniste në Spanjë nga fillimi i viteve 1930 deri në fund të luftës civile në 1939. Duke u mbështetur në një gamë shumë të gjerë burimesh parësore sovjetike dhe spanjolle, duke përfshirë vetëm shumë në dispozicion së fundi, Payne ndryshon kuptimin tonë për qëllimet sovjetike dhe komuniste në Spanjë, për vendimin e Stalinit p...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Historia
Kategoritë
Historia
ISBN
ISBN 10: 0300130783
ISBN 13: 9780300130782
Gjuhe
English
Data e publikimit
10/1/2008
Botues
Yale University Press
Autorët
Stanley G. Payne
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Lufta Civile Spanjolle, Bashkimi Sovjetik dhe Komunizmi"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo