PirateLib
Bota Sovjetike e Komunizmit Amerikan Kopertina

Bota Sovjetike e Komunizmit Amerikan

Bota e fshehtë e komunizmit amerikan (1995), e mbushur me zbulime rreth operacioneve të fshehta të partisë komuniste në Shtetet e Bashkuara, krijoi një sensacion ndërkombëtar. Tani autorët amerikanë të atij libri, së bashku me arkivistin sovjetik Kyrill M. Anderson, ofrojnë një vëllim të dytë me rëndësi të thellë shoqërore, politike dhe historike. Bazuar në dokumentet e disponueshme rishtazi nga arkivat ruse, Bota Sovjetike e Komunizmit Amerikan demonstron përfundimisht lidhjet e vazhdueshme dhe intime midis Partisë Komuniste të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (CPUSA) dhe Moskës. Në një heti...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Shkenca Politike
Kategoritë
Shkenca Politike
ISBN
ISBN 10: 0300138008
ISBN 13: 9780300138009
Gjuhe
English
Data e publikimit
10/1/2008
Botues
Yale University Press
Autorët
Harvey Klehr
John Earl Haynes
Kyrill M. Anderson
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Bota Sovjetike e Komunizmit Amerikan"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo