PirateLib
Kuanti në Kimi, Pikëpamja e Një Eksperimentalisti Kopertina

Kuanti në Kimi, Pikëpamja e Një Eksperimentalisti

Ky libër eksploron mënyrën në të cilën teoria kuantike është bërë qendrore për të kuptuarit tonë të sjelljes së atomeve dhe molekulave. Ai shikon mënyrën në të cilën kjo qëndron në themel të kaq shumë matjeve eksperimentale që bëjmë, si i interpretojmë ato eksperimente dhe gjuhën që përdorim për të përshkruar rezultatet tona. Ai përpiqet të japë një përshkrim të teorisë kuantike dhe disa nga aplikimet e saj në kimi. Ky libër është për studiuesit që punojnë në aspekte eksperimentale të kimisë dhe shkencave aleate në të gjitha nivelet, nga studentët e avancuar deri te drejtuesit me përvojë të pr...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Shkenca
Kategoritë
Shkenca
ISBN
ISBN 10: 0470017627
ISBN 13: 9780470017623
Gjuhe
English
Data e publikimit
12/17/2005
Botues
John Wiley & Sons
Autorët
Roger Grinter
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Kuanti në Kimi, Pikëpamja e Një Eksperimentalisti"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo