PirateLib
Epoka e Parkut Chung Hee: Transformimi i Koresë së Jugut Kopertina

Epoka e Parkut Chung Hee: Transformimi i Koresë së Jugut

Në vitin 1961 Koreja e Jugut ishte e zhytur në varfëri. Në vitin 1979, ajo kishte një ekonomi të fuqishme industriale dhe një shoqëri civile të gjallë që çoi në demokraci tetë vjet më vonë. Ky vëllim shqyrton transformimin si një studim në politikën e modernizimit, duke kontekstualizuar shumë paqartësi historike në trajektoren e Koresë së Jugut drejt rritjes së qëndrueshme ekonomike."
Etiketat
Historia
Kategoritë
Historia
ISBN
ISBN 10: 0674072316
ISBN 13: 9780674072312
Gjuhe
English
Data e publikimit
1/1/2013
Botues
Harvard University Press
Autorët
Ezra F. Vogel
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Epoka e Parkut Chung Hee: Transformimi i Koresë së Jugut"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo