PirateLib
Gjuha e simulimit nervor, një sistem për modelimin e trurit Kopertina

Gjuha e simulimit nervor, një sistem për modelimin e trurit

Simulimi në NSL - Modelimi në NSL - Sistemi i kapjes skematike - Ndërfaqja e përdoruesit dhe Windows grafike - Gjuha e modelimit NSLM - Gjuha e skriptimit NSLS - Teoria e rezonancës përshtatëse - Perceptimi i thellësisë - Retina - Fushat pranuese - Rrjeti i kërkimit asociativ: Mësimi në pikë referimi dhe ngjitja në kodra - Një model i mësimit të kushtëzuar vizual-motor primat - Dizajni modular i sistemit okulomotor te majmunët - Modeli sakadë Crowley-Arbib - Një model cerebellar i përshtatjes sensorimotorike - Mësimi për të devijuar - Njohja e fytyrës sipas përputhjes së lidhjeve dinamike - Sh...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Mjekësor
Kategoritë
Mjekësor
ISBN
ISBN 10: 0262731495
ISBN 13: 9780262731492
Gjuhe
English
Data e publikimit
1/1/2002
Botues
MIT Press
Autorët
Alfredo Weitzenfeld
Michael A. Arbib
Amanda Alexander
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Gjuha e simulimit nervor, një sistem për modelimin e trurit"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo