PirateLib
Crusader, Ronald Reagan dhe Rënia e Komunizmit Kopertina

Crusader, Ronald Reagan dhe Rënia e Komunizmit

Një rivlerësim i diskutueshëm i kryqëzatës afatgjatë të presidentit të dyzetë për të shpërbërë perandorinë sovjetike dhe kundër forcave komuniste bazohet në arkivat dhe intervistat e sapodeklasifikuara me lojtarët kryesorë për të gjurmuar përpjekjet e Reganit që nga ditët e tij si guvernator i Kalifornisë deri në rënien e Murit të Berlinit. . Nga autori i Zotit dhe Ronald Reagan. 25,000 shtypja e parë.
Etiketat
Biografia
Autobiografi
Kategoritë
Biografia dhe Autobiografia
ISBN
Gjuhe
English
Data e publikimit
10/17/2006
Botues
Harper
Autorët
Paul Kengor
Professor of Political Science and Executive Director of the Center for Vision and Values Paul Kengor, PH.D.
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Crusader, Ronald Reagan dhe Rënia e Komunizmit"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo