PirateLib
Requiem për komunizmin Kopertina

Requiem për komunizmin

Në Requiem for Communism Charity Scribner shqyrton politikën e kujtesës letërsinë dhe artin inpostindustrial. Shkrimtarët dhe artistët nga bota e dytë e Evropës i janë përgjigjur krizës së fundit socialiste me vepra që variojnë nga përshkrimi i matur deri tek fiksimi melankolik. Ky libër është studimi i parë i kësaj fushe kulturore. Sot, ndërsa kulturat e Evropës Lindore dhe Perëndimore bashkohen në Infobahn e kapitalizmit të vonë, bota e dytë po lihet pas. Bashkimi Evropian i ka shpallur të vjetruara strukturat që dikur përcaktuan dhe lidhnin qytetet industriale nga Mançesteri te Karl-Marx-St...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Art
Kategoritë
Art
ISBN
ISBN 10: 0262693275
ISBN 13: 9780262693271
Gjuhe
English
Data e publikimit
1/1/2005
Botues
MIT Press
Autorët
Charity Scribner
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Requiem për komunizmin"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo