PirateLib
Fetë e Rrugës së Mëndafshit, Modelet Paramoderne të Globalizimit Kopertina

Fetë e Rrugës së Mëndafshit, Modelet Paramoderne të Globalizimit

Duke u mbështetur në kërkimet dhe studimet më të fundit, ky botim i rishikuar dhe përditësuar rishtazi i Fetë e Rrugës së Mëndafshit eksploron qytetet me fabula madhështore dhe popujt ekzotikë që përbëjnë nocionet romantike të epokës koloniale, ndërsa shqyrton se si traditat kulturore udhëtuan edhe te njerëzit e hasur në Rruga e Mëndafshit.
Etiketat
Feja
Kategoritë
Feja
ISBN
ISBN 10: 0230621252
ISBN 13: 9780230621251
Gjuhe
English
Data e publikimit
5/15/2010
Botues
Palgrave Macmillan
Autorët
Richard Foltz
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Fetë e Rrugës së Mëndafshit, Modelet Paramoderne të Globalizimit"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo