PirateLib
Filantropia në një botë të sheshtë, frymëzim përmes globalizimit Kopertina

Filantropia në një botë të sheshtë, frymëzim përmes globalizimit

I hapur, i ndershëm dhe sfidues, ky udhëzues vizionar shikon forcat në punë në krijimin e botës filantropike globale të së nesërmes. Është një lexim i domosdoshëm për çdo mbledhës fondesh dhe menaxher jofitimprurës që kërkon të konkurrojë dhe të ketë sukses në botën e sotme "pa kufij". Ky burim bindës dhe praktik zbulon se si organizata juaj jofitimprurëse mund të bëhet më fleksibël, e adaptueshme dhe ndërkombëtare në qasje për ta ndihmuar atë t'i mbijetojë sfidave të ardhshme. "Jon është një grumbullues fondesh i frymëzuar: i mençur, shpikës, energjik, i papërmbajtshëm. Nëse doni të kuptoni f...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Biznesi
Ekonomik
Kategoritë
Biznes & Ekonomi
ISBN
ISBN 10: 0470478012
ISBN 13: 9780470478011
Gjuhe
English
Data e publikimit
3/23/2009
Botues
John Wiley & Sons
Autorët
Jon Duschinsky
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Filantropia në një botë të sheshtë, frymëzim përmes globalizimit"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo