PirateLib
Paradigma të reja kompjuterike, duke ndryshuar konceptet e asaj që është e llogaritshme Kopertina

Paradigma të reja kompjuterike, duke ndryshuar konceptet e asaj që është e llogaritshme

Kjo ekspozitë e shkëlqyer e një lënde komplekse shqyrton zhvillimet e reja në teorinë dhe praktikën e llogaritjes nga një perspektivë matematikore, me tema që variojnë nga llogaritshmëria klasike deri te kompleksiteti, nga biokompjuterimi tek llogaritja kuantike. Ky libër është i përshtatshëm për studiues dhe studentë të diplomuar në matematikë, filozofi dhe shkenca kompjuterike me një interes të veçantë në logjikën dhe çështjet themelore. Më të dobishmet për studentët e diplomuar janë punimet e anketës mbi analizën e llogaritshme dhe llogaritjen biologjike. Nga ky libër do të përfitojnë edhe ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Kompjuterët
Kategoritë
Kompjuterët
ISBN
ISBN 10: 0387685464
ISBN 13: 9780387685465
Gjuhe
English
Data e publikimit
11/28/2007
Botues
Springer Science & Business Media
Autorët
S.B. Cooper
Benedikt Löwe
Andrea Sorbi
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Paradigma të reja kompjuterike, duke ndryshuar konceptet e asaj që është e llogaritshme"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo