PirateLib
Themelet e tregjeve dhe institucioneve financiare globale, botimi i pestë Kopertina

Themelet e tregjeve dhe institucioneve financiare globale, botimi i pestë

Një botim i rishikuar dhe përditësuar tërësisht i një libri shkollor për studentët e diplomuar në financë, me mbulim të ri të institucioneve financiare globale. Ky botim i rishikuar tërësisht dhe i përditësuar i një libri shkollor të përdorur gjerësisht për studentët e diplomuar në financë tani ofron mbulim të zgjeruar të institucioneve financiare globale, me krahasime të hollësishme të sistemeve të SHBA me sistemet jo-amerikane. Një fokus në praktikat aktuale të institucioneve financiare i përgatit studentët për problemet e botës reale. Pas një hyrjeje në tregjet financiare dhe pjesëmarrësit ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Biznesi
Ekonomik
Kategoritë
Biznes & Ekonomi
ISBN
ISBN 10: 0262039540
ISBN 13: 9780262039543
Gjuhe
English
Data e publikimit
4/30/2019
Botues
MIT Press
Autorët
Frank J. Fabozzi
Frank J. Jones
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Themelet e tregjeve dhe institucioneve financiare globale, botimi i pestë"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo