PirateLib
Përqendrohuni në programimin e terrenit 3D Kopertina

Përqendrohuni në programimin e terrenit 3D

Mirë se vini në botën e programimit 3D të terrenit. Tani mund të shkëputeni nga forma e lojërave kompjuterike me prejardhje të pakënaqshme dhe të krijoni peizazhe të mahnitshme për personazhet tuaja për t'i eksploruar. Fokusimi në programimin e terrenit 3D ju jep aftësitë që ju nevojiten për ta bërë këtë. Ky libër sjell në tokë konceptet abstrakte që flasin shumë, kështu që ju mund t'i zbatoni ato në praktikë. Ai mbulon tre zgjidhjet më të pranuara të paraqitjes së terrenit, geomipmapping, quad pemë dhe ROAM. Diskutohen gjithashtu teknikat e hartës së teksturës dhe ndriçimit, si dhe efektet sp...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Kompjuterët
Kategoritë
Kompjuterët
ISBN
ISBN 10: 1592000282
ISBN 13: 9781592000289
Gjuhe
English
Data e publikimit
1/1/2003
Botues
Course Technology
Autorët
Trent Polack
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Përqendrohuni në programimin e terrenit 3D"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo