PirateLib
Reformat e Ndërmarrjeve Shtetërore të Kinës: Një Qasje Industriale dhe CEO Kopertina

Reformat e Ndërmarrjeve Shtetërore të Kinës: Një Qasje Industriale dhe CEO

Është shkruar shumë për reformën e Ndërmarrjeve Shtetërore të Kinës (NSH) pas ndikimit të ristrukturimit në procesin e reformës ekonomike të Kinës në dekadën e fundit. Megjithatë, si rrënjë kryesore e ndryshimeve sociale dhe ekonomike, pak është diskutuar përtej përshkrimit të mangësive të NSH-ve dhe ndikimit të tyre të përgjithshëm në ekonomi. Ky libër ofron një analizë më të thellë të NSH-ve duke vlerësuar procesin e transformimit të njëmbëdhjetë industrive specifike, duke iu referuar gjendjes së konkurrencës, ndikimit të anëtarësimit në OBT dhe sfidave me të cilat do të përballen këto indus...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Biznesi
Ekonomik
Kategoritë
Biznes & Ekonomi
ISBN
ISBN 10: 1134142919
ISBN 13: 9781134142910
Gjuhe
English
Data e publikimit
1/24/2007
Botues
Routledge
Autorët
Leila Fernandez-Stembridge
Juan Antonio Fernandez
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Reformat e Ndërmarrjeve Shtetërore të Kinës: Një Qasje Industriale dhe CEO"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo