PirateLib
Kapitalizmi i lëshuar, financat, globalizimi dhe mirëqenia Kopertina

Kapitalizmi i lëshuar, financat, globalizimi dhe mirëqenia

Ndërmarrja e lirë është jashtë rrezikut dhe po ndjek mundësitë për të bërë fitim në të gjithë globin. Duke sfiduar nocionin e fatit kapitalist, ky tekst vë në dyshim nëse kapitalizmi ka sjellë me të vërtetë nivelet e rritjes ekonomike dhe prosperitetit që pritej.
Etiketat
Biznesi
Ekonomik
Kategoritë
Biznes & Ekonomi
ISBN
ISBN 10: 0199226792
ISBN 13: 9780199226795
Gjuhe
English
Data e publikimit
7/5/2007
Botues
Oxford University Press
Autorët
Andrew Glyn
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Kapitalizmi i lëshuar, financat, globalizimi dhe mirëqenia"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo