PirateLib
Biomekanika, Parimet dhe Zbatimet, Botimi i Dytë Kopertina

Biomekanika, Parimet dhe Zbatimet, Botimi i Dytë

Tradicionalisht, aplikimet e biomekanikës do të modelojnë aspekte të nivelit të sistemit të trupit të njeriut. Si rezultat, pjesa më e madhe e përparimit teknologjik deri më sot shfaqet në zhvillimin e pajisjes në nivel sistemi. Kohët e fundit, nismat biomekanike po hetojnë nën-sistemet biologjike si indet, qelizat dhe molekulat. Të nxitura nga përparimet në metodat eksperimentale dhe instrumentet, këto nisma, nga ana tjetër, drejtojnë drejtpërdrejt zhvillimin e nano- dhe mikroteknologjive biologjike. Një referencë e plotë, koncize, Biomechanics integron mbulimin e modeleve të sistemit dhe nën...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Mjekësor
Kategoritë
Mjekësor
ISBN
ISBN 10: 1420008196
ISBN 13: 9781420008197
Gjuhe
English
Data e publikimit
9/25/2007
Botues
CRC Press
Autorët
Donald R. Peterson
Joseph D. Bronzino
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Biomekanika, Parimet dhe Zbatimet, Botimi i Dytë"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo