PirateLib
Banka në Evropën Qendrore dhe Lindore 1980-2006, Nga komunizmi në kapitalizëm Kopertina

Banka në Evropën Qendrore dhe Lindore 1980-2006, Nga komunizmi në kapitalizëm

Krahasuar në strukturë dhe duke mbuluar një numër të madh vendesh në tranzicion në vrojtimin e tij, ky libër gjithëpërfshirës pasqyron zhvillimin e sistemeve bankare në Evropën Qendrore dhe Lindore që nga epoka komuniste deri në kohën e sotme. Duke marrë në një sërë vendesh përfshirë Hungarinë, Poloninë, Republikën Çeke, Sllovakinë, Bullgarinë, Rumaninë, Kroacinë, Rusinë, Ukrainën, Bjellorusinë, Kazakistanin, Uzbekistanin, Barisitz - një ekonomist me Bankën Qendrore të Austrës - analizon evolucionin e themeleve ligjore, mbikëqyrja bankare, burimet kryesore të aktiveve, detyrimeve, të ardhurave...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Biznesi
Ekonomik
Kategoritë
Biznes & Ekonomi
ISBN
ISBN 10: 1134087748
ISBN 13: 9781134087747
Gjuhe
English
Data e publikimit
9/12/2007
Botues
Routledge
Autorët
Stephan Barisitz
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Banka në Evropën Qendrore dhe Lindore 1980-2006, Nga komunizmi në kapitalizëm"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo