PirateLib
Udhëzuesi i një kimisti për teorinë funksionale të densitetit Kopertina

Udhëzuesi i një kimisti për teorinë funksionale të densitetit

"Kimistë të njohur me mekanikën kuantike konvencionale do të duartrokasin dhe do të përfitojnë shumë nga kjo ekspozitë veçanërisht udhëzuese, e plotë dhe e shkruar qartë e teorisë funksionale të densitetit: baza e saj, konceptet, termat, zbatimi dhe performanca në aplikime të ndryshme. Përdoruesit e DFT për strukturën, energjinë, dhe llogaritjet e vetive molekulare, si dhe studimet e mekanizmave të reagimit, udhëhiqen drejt zgjedhjeve optimale të metodave më efektive. Bravo!" Paul von Ragué Schleyer "Një vrimë e dukshme në bibliotekën e kimistëve llogaritës është mbushur bukur nga ky libër, i ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)
Etiketat
Shkenca
Kategoritë
Shkenca
ISBN
ISBN 10: 3527802819
ISBN 13: 9783527802814
Gjuhe
English
Data e publikimit
11/18/2015
Botues
John Wiley & Sons
Autorët
Wolfram Koch
Max C. Holthausen
Rating
Asnjë vlerësim ende
Diskutim publik "Udhëzuesi i një kimisti për teorinë funksionale të densitetit"
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
PirateLib Logo