PirateLib

Kritika e arsyes së pastër (Immanuel Kant, 1998)

Përkthimi më i saktë dhe informativ në anglisht i prodhuar ndonjëherë i këtij teksti epokal filozofik.
Filozofia
Kujdes nga faqet e rreme
Hyni në piratelib.org për të gjitha domenet tona.
1998
Kritika e arsyes së pastër
2022
Amerika kundër Amerikës - Wang Huning (Anglisht)
2013
Teknologjitë dhe aplikacionet e informacionit kudo, CUTE 2013
2018
Thur me grep feste, 24 dizajne elegante për çdo festë
2000
Testet e variablave të hequra dhe specifikimet dinamike, një aplikim për homogjenitetin e kërkesës
2014
Krijimet e argjilës polimer të Kawaii, 20 projekte miniaturë super të lezetshme
2012
Teknologjitë dhe aplikacionet e informacionit kudo, CUTE 2012
2009
Felties, Si të bëni 18 miq të lezetshëm dhe të paqartë
2008
Thur me grep të lezetshëm, zombi, ninja, robotë dhe më shumë!
2011
Kuti lodrash Amigurumi, Miq të lezetshëm me grep
2008
Dinamika kaotike dhe fraktale, Hyrje për shkencëtarët dhe inxhinierët e aplikuar
2015
Nostalgjia e konsumuar, Kujtesa në Epokën e Kapitalizmit të Shpejtë
2006
Vlera e klientit nga këndvështrimi i klientit, një analizë empirike e përfitimeve të klientit nga perspektiva e klientëve privatë dhe të biznesit në industrinë e automobilave
2014
Pëlqimi për trajtimin mjekësor të të miturve, një ekzaminim mjekësor në një krahasim ligjor me Austrinë dhe Zvicrën dhe duke pasur parasysh të drejtën ndërkombëtare private dhe penale
1883
Taksimi i pyjeve private dhe komunitare sipas kuadrit të zonës
2013
Sigurimi i përgjegjësisë private, zbatimi i BBR në praktikë
2013
E drejta private dhe tregtare e Anglisë, vëllimi i dytë E drejta tregtare
2012
Mësoni të bashkoni, veglat dhe teknikat për montimin e elektronikës
2013
Gravelotte-St-Privat 1870, Fundi i Perandorisë së Dytë
2009
Kriza financiare dhe rendi ekonomik
Koment i ri
4 ditë më parë
@hexk komentoi në një postim në forum 💬
Koment i ri
2 muaj më parë
@hexk komentoi në një postim në forum 💬
Vlerësimi i aktivitetit
2 muaj më parë
@hexk e vlerësoi Ushtrinë Sekrete: Chiang Kai-shek dhe Kryekomandantët e Drogës së Trekëndëshit të Artë 10 nga 10 🥳
Vlerësimi i aktivitetit
2 muaj më parë
@hexk hoqi votën e tij nga Ushtria Sekrete: Chiang Kai-shek dhe Kryekomandantët e Drogës së Trekëndëshit të Artë
Vlerësimi i aktivitetit
2 muaj më parë
@hexk e vlerësoi Ushtrinë Sekrete: Chiang Kai-shek dhe Kryekomandantët e Drogës së Trekëndëshit të Artë 10 nga 10 🥳
Libri i ri u shtua
2 muaj më parë
@hexk dërgoi librin Kritika e arsyes së pastër 🔥
Aktiviteti i librit të përdoruesit
3 muaj më parë
@hexk mbaroi së lexuari Lidhja e duarve të autokratit: Ngritja e sundimit të ligjit në Kinë
Aktiviteti i librit të përdoruesit
3 muaj më parë
@hexk tani po lexon Ushtria Sekrete: Chiang Kai-shek dhe Kryekomandantët e Drogës së Trekëndëshit të Artë 👀
Libri i redaktuar
3 muaj më parë
Libri i redaktuar @hexk Ushtria sekrete: Chiang Kai-shek dhe kryekomandantët e drogës së trekëndëshit të artë
Aktiviteti i librit të përdoruesit
3 muaj më parë
@hexk tani po lexon America Against America - Wang Huning (Anglisht) 👀
PirateLib Logo