PirateLib
Крстоносецот, Роналд Реган и падот на комунизмот Корица

Крстоносецот, Роналд Реган и падот на комунизмот

Контроверзната повторна проценка на долгорочната крстоносна војна на доцниот четириесетти претседател за разбивање на советската империја и против комунистичките сили се потпира на ново декласифицираните архиви и интервјуа со клучните играчи за да се следат напорите на Реган од неговите денови како гувернер на Калифорнија до падот на Берлинскиот ѕид. . Од авторот на Бог и Роналд Реган. 25.000 прво печатење.
Тагови
Биографија
Автобиографија
Категории
Биографија и автобиографија
ISBN
Јазик
English
Датум на објавување
10/17/2006
Издавач
Harper
Автори
Paul Kengor
Professor of Political Science and Executive Director of the Center for Vision and Values Paul Kengor, PH.D.
Rating
Сè уште нема оцена
Јавна дискусија "Крстоносецот, Роналд Реган и падот на комунизмот"
Објавете нов коментар
Најдовме 0 коментари кои го задоволуваат тоа барање
PirateLib Logo