PirateLib
Основи на глобалните финансиски пазари и институции, петто издание Корица

Основи на глобалните финансиски пазари и институции, петто издание

Темелно ревидирано и ажурирано издание на учебник за дипломирани студенти по финансии, со нов опфат на глобалните финансиски институции. Ова темелно ревидирано и ажурирано издание на широко користен учебник за дипломирани студенти по финансии сега обезбедува проширена покриеност на глобалните финансиски институции, со детални споредби на системи на САД со системи кои не се во САД. Фокусот на вистинските практики на финансиските институции ги подготвува студентите за проблемите во реалниот свет. По воведот во финансиските пазари и учесниците на пазарот, вклучувајќи ги фирмите за управување со с...

(Прикажи целосен опис)
Тагови
Бизнис
Економија
Категории
Бизнис и економија
ISBN
ISBN 10: 0262039540
ISBN 13: 9780262039543
Јазик
English
Датум на објавување
4/30/2019
Издавач
MIT Press
Автори
Frank J. Fabozzi
Frank J. Jones
Rating
Сè уште нема оцена
Јавна дискусија "Основи на глобалните финансиски пазари и институции, петто издание"
Објавете нов коментар
Најдовме 0 коментари кои го задоволуваат тоа барање
PirateLib Logo