PirateLib
Ослободен капитализам, финансии, глобализација и благосостојба Корица

Ослободен капитализам, финансии, глобализација и благосостојба

Слободното претпријатие е исклучено и ги брка можностите за остварување профит низ целиот свет. Предизвикувајќи го поимот капиталистичка судбина, овој текст го поставува прашањето дали капитализмот навистина ги донесе нивоата на економски раст и просперитет на кои се надевавме.
Тагови
Бизнис
Економија
Категории
Бизнис и економија
ISBN
ISBN 10: 0199226792
ISBN 13: 9780199226795
Јазик
English
Датум на објавување
7/5/2007
Издавач
Oxford University Press
Автори
Andrew Glyn
Rating
Сè уште нема оцена
Јавна дискусија "Ослободен капитализам, финансии, глобализација и благосостојба"
Објавете нов коментар
Најдовме 0 коментари кои го задоволуваат тоа барање
PirateLib Logo